T&T is begonnen als bloemenwinkel in 1970, opgericht door Patrick. Hiervoor genaamd ‘Edeldweis’ en in het bezit van Patrick zijn ouders, Agnes en Edgard. Patrick was al van jongs af aan mee aan het helpen in de winkel en is dit ook blijven doen na zijn studies. Eénmaal zijn ouders besloten om na al die prachtige jaren ermee te stoppen, besloot Patrick om het hef in eigen handen te nemen en de boeg om te gooien. Hij koos de naam te veranderen naar T&T en gaf zijn eigen touch aan de zaak. Hij besloot om geurkaarsen van Baobab® te verkopen, maar ook verschillende producten van Fatboy®.

In 2015 verhuisde T&T naar Brusselsesteenweg 393, geen grote afstand, maar wel een heel nieuw verhaal. Patrick besloot om samen met zijn vrouw, Nathalie, gebruik te maken van deze nieuwe start en veranderen de naam van ‘T&T bloemenatelier’ naar ‘T&T Flowers and Gifts’. Dit omdat ze niet enkel bloemen wilden verkopen. Patrick en Nathalie wilden een breder assortiment en kozen ervoor om zich te richten op bloemen én nog meer cadeau-artikelen (met een focus op Belgische producten). Dit doen ze tot op de dag van vandaag met een glimlach op hun gezicht en ook op die van de klant!

Reviews

J’adore cette boutique, les patrons sont charmants et accueillants. Un large choix de bougies Baobab, de magnifiques fleurs, de décoration, etc... Il est clairement difficile de repartir de cette boutique sans rien acheter.

Valentina F.
Een topzaak. Patrick maakt mooie gepersonaliseerde boeketjes voor iedere gelegenheid. Nathalie zorgt dat je het juiste cadeau kiest om jezelf of iemand anders te verwennen. Samen brengen ze sfeer waardoor het aangenaam is om eens binnen te stappen.
Carine V.
Gorgeous fresh flowers. Variety of gifts. Owners are just lovely!
Lynette A.